De beste åpningstidene for Burger King Stord, Amfi Stord og Vinmonopolet Stord

Burger King, Amfi Stord og Vinmonopolet er populære destinasjoner for lokalbefolkningen og besøkende i Stord. Hvis du er ute etter å nyte en deilig burger, shopping eller kjøpe vin og alkoholholdige drikker, trenger du å vite de beste åpningstidene for disse stedene. Denne guiden vil gi deg all den nødvendige informasjonen om åpningstidene til disse tre populære stedene i Stord.

Burger King Stord

Burger King Stord er en av de mest populære fastfoodrestaurantene på øya. Enten du er sulten på en Whopper, en Crispy Chicken eller noen nuggets, er Burger King et flott valg. De har varierte åpningstider som passer for både lunsj, middag og kveldsmat. De beste åpningstidene for Burger King Stord er som følger:

Dag Åpningstider
Mandag 10:00 – 23:00
Tirsdag 10:00 – 23:00
Onsdag 10:00 – 23:00
Torsdag 10:00 – 23:00
Fredag 10:00 – 01:00
Lørdag 10:00 – 01:00
Søndag 12:00 – 23:00

Amfi Stord

Amfi Stord er et populært kjøpesenter på Stord, som tilbyr et bredt utvalg av butikker, restauranter og tjenester. Kjøpesenteret har generelt sjenerøs åpningstid gjennom uken, og har også åpent på søndager. Her er de beste åpningstidene for Amfi Stord:

Dag Åpningstider
Mandag – fredag 10:00 – 20:00
Lørdag 10:00 – 18:00
Søndag 12:00 – 18:00

Vinmonopolet Stord

Vinmonopolet på Stord er det offentlige stedet der du kan kjøpe vin og alkoholholdige drikker. Det er et populært mål for de som ønsker å utforske og kjøpe kvalitetsvin. Her er åpningstidene for Vinmonopolet Stord:

Dag Åpningstider
Mandag – fredag 10:00 – 18:00
Lørdag 10:00 – 15:00

Viktige merknader:

  • Åpningstidene kan være forskjellige i løpet av helligdager, så det er alltid lurt å dobbeltsjekke.
  • Note that the opening hours may vary during public holidays, so it is always wise to double-check.
  • Det er alltid lurt å komme tidlig hvis du vil være sikker på å oppleve stedene når de er åpne.
  • There might be a queue during peak hours, so it is recommended to plan your visit accordingly.

Når du planlegger å besøke Stord, er det viktig å vite åpningstidene for Burger King, Amfi Stord og Vinmonopolet, så du kan nyte en deilig burger, handle, eller kjøpe dine favorittviner. Med denne guiden vil du være godt forberedt for å utforske og nyte det beste som Stord har å tilby.

Ofte stillede spørgsmål

Hva er åpningstidene til Burger King på Stord?

Matrestauranten Burger King på Stord har åpent fra kl. 10:00 til 22:00. Burger King er et populært spisested som tilbyr et bredt utvalg av hamburgere, pommes frites og milkshaker.

Hva er beliggenheten til AMFI Stord?

AMFI Stord, et kjøpesenter, ligger i Leirvik på Stord. AMFI Stord har et variert utvalg av butikker og spisesteder, og er et populært handlested for lokalbefolkningen og tilreisende.

Hva er åpningstidene til AMFI Stord?

AMFI Stord har åpent mandag til fredag fra kl. 10:00 til 20:00, og lørdag fra kl. 10:00 til 18:00. Du kan ta deg tid til å nyte en shoppingtur eller ta en matbit på en av de mange restaurantene på AMFI Stord.

Hvor finner jeg Vinmonopolet på Stord?

Vinmonopolet på Stord ligger i AMFI Stord, i Leirvik sentrum. Vinmonopolet tilbyr et bredt utvalg av vin, brennevin og alkoholfrie alternativer, og er en populær destinasjon for å handle drikkevarer til festlige anledninger.

Hva er åpningstidene til Vinmonopolet på Stord?

Vinmonopolet på Stord har åpent fra kl. 10:00 til 18:00 på mandag til torsdag, fredag fra kl. 10:00 til 20:00, og lørdag fra kl. 10:00 til 15:00. Det er lurt å sjekke Vinmonopolets åpningstider før du planlegger handelen, spesielt på helligdager eller høytider.-||–||–||–||–||-

Artiklen De beste åpningstidene for Burger King Stord, Amfi Stord og Vinmonopolet Stord har i gennemsnit fået 3.3 stjerner baseret på 13 anmeldelser