Elkjøp i Trondheim: Finn butikkene, åpningstidene og mer

Elkjøp er en populær elektronikkbutikk i Trondheim med flere filialer rundt om i byen. I denne artikkelen vil vi utforske de ulike butikkene, deres åpningstider og hva de har å tilby.

Elkjøp Midtbyen

En av Elkjøps sentrumsbutikker i Trondheim er lokalisert på Nordre gate. Dette er en populær destinasjon for å kjøpe elektronikk og husholdningsapparater. Denne butikken er kjent for sitt brede utvalg og kunnskapsrike ansatte. Åpningstidene kan variere, så det er lurt å sjekke på forhånd.

Elkjøp Solsiden

Elkjøp har også en filial på Solsiden, som er et populært handlesenter i Trondheim. Solsiden-butikken tilbyr et stort utvalg av elektronikkprodukter, inkludert telefoner, datamaskiner, TV-er og mer. Her vil du finne det du trenger for å oppfylle dine elektronikkbehov. Åpningstidene for denne butikken kan variere, så sørg for å sjekke før du legger ut på handletur.

Elkjøp Lade Megastore

Elkjøp Lade Megastore er en av de største butikkene i Trondheim. Den befinner seg på Lade, og er kjent for sitt enorme utvalg av elektronikk og hvitevarer. Dette er stedet å dra hvis du ønsker et bredt spekter av produkter å velge mellom. Butikken har også dedikerte avdelinger for spesialiserte produkter, som for eksempel gaming, musikk og hjemmekino. Husk å sjekke åpningstidene for denne butikken før du planlegger ditt besøk.

Åpningstider

Elkjøp har forskjellige åpningstider for hver av sine butikker i Trondheim. Det er viktig å sjekke de spesifikke tidene for den butikken du planlegger å besøke. Her er noen av Elkjøps butikker i Trondheim og deres åpningstider:

  • Elkjøp Midtbyen (Nordre gate): Mandag-fredag 10:00-20:00, lørdag 10:00-18:00
  • Elkjøp Solsiden: Mandag-fredag 10:00-21:00, lørdag 10:00-18:00
  • Elkjøp Lade Megastore: Mandag-fredag 10:00-21:00, lørdag 10:00-18:00, søndag 12:00-18:00

Elkjøp Lade

Elkjøp har også en butikk på Lade, som tilbyr et bredt utvalg av elektronikk og tilbehør. Butikken har et godt rykte for sin kundeservice og kunnskapsrike personale. Åpningstidene varierer, så det er lurt å sjekke på forhånd.

Elkjøp Nordre Gate

Elkjøp Nordre Gate er en annen av Elkjøps butikker som ligger sentralt i Trondheim. Den tilbyr et bredt spekter av elektronikkprodukter og har gode åpningstider for å imøtekomme kundenes behov.

Oppsummert

Elkjøp har et omfattende utvalg av elektronikk og husholdningsapparater i Trondheim. Med butikker som Elkjøp Midtbyen, Elkjøp Solsiden, Elkjøp Lade Megastore, Elkjøp Lade, og Elkjøp Nordre Gate, er det enkelt å finne en butikk som passer dine behov. Sørg for å sjekke åpningstidene for den spesifikke butikken du ønsker å besøke, slik at du er sikker på å få den beste handelsopplevelsen.

Ofte stillede spørgsmål

Hvor ligger Elkjøp Midtbyen?

Elkjøp Midtbyen ligger på Nordre Gate i Trondheim.

Hva er åpningstidene for Elkjøp Trondheim?

Åpningstidene for Elkjøp Trondheim varierer avhengig av lokasjon. Sjekk Elkjøp sin nettside eller kontakt butikken direkte for oppdaterte åpningstider.

Hvilke elektronikkbutikker finnes i Trondheim sentrum?

Det finnes flere elektronikkbutikker i Trondheim sentrum, inkludert Elkjøp Midtbyen og Solsiden.

Hvor er Elkjøp Lade?

Elkjøp Lade ligger i Lade Allé i Trondheim.

Hva er åpningstidene for Elkjøp Lade?

Åpningstidene for Elkjøp Lade kan variere. Sjekk Elkjøp sin nettside eller kontakt butikken direkte for oppdaterte åpningstider.

Hvor er PhoneHouse Solsiden?

PhoneHouse Solsiden ligger på Solsiden i Trondheim.

Hva er åpningstidene for Elkjøp Megastore Lade?

Åpningstidene for Elkjøp Megastore Lade varierer. Sjekk Elkjøp sin nettside eller kontakt butikken direkte for oppdaterte åpningstider.

Hvilke Elkjøp-butikker finner man i Trondheim?

Elkjøp har butikker på Midtbyen, Solsiden og Lade i Trondheim.

Hva er adressen til Elkjøp Nordre Gate i Trondheim?

Elkjøp Nordre Gate i Trondheim har adressen Nordre Gate XX.

Hvor ligger Elkjøp Jordalsmyrvegen?

Jeg beklager, men jeg har ingen informasjon om en Elkjøp-butikk på Jordalsmyrvegen i Trondheim.

Artiklen Elkjøp i Trondheim: Finn butikkene, åpningstidene og mer har i gennemsnit fået 4.7 stjerner baseret på 24 anmeldelser