Em tipping vg

EM-profeten 2021 – VG

EM-profeten 2021

I EM-profeten fra VG kan du måle krefter mot venner og kolleger i egne private ligaer. Det er også egen liga for Norge og din kommune.

I EM-profeten fra VG kan du måle krefter mot venner og kolleger i egne private ligaer. Det er også egen liga for Norge og din kommune. Er du best til å spå kampene i fotball-EM?

Fotball-EM – VG

EM-trekning: Slik blir Norges vei til mesterskapet. Klokken 12.00 søndag trekkes kvalifiseringsgruppene til Europamesterskapet i 2024.

Les nyheter, artikler og se videoer om Fotball-EM på VG

Bli med på VM-profeten – VG

14. nov. 2022 — VM-profeten går ut på å tippe riktig utfall i samtlige VM-kamper. Under forrige fotball-EM deltok 87.000 VG-lesere i konkurransen.

VGs VM-profeten er tilbake. Opprett egen liga og mål krefter mot venner, familie og kollegaer.

VM-profeten – Fotball-VM 2022 – VG

VM-profeten – Fotball-VM 2022

I VM-profeten fra VG kan du måle krefter mot venner og kolleger i egne private ligaer. Konkurransen går ut på å tippe resultatet i VM-kampene.

I VM-profeten fra VG kan du måle krefter mot venner og kolleger i egne private ligaer. Konkurransen går ut på å tippe resultatet i VM-kampene. Det er også egen liga for Norge og din kommune.

Er du Norges beste fotball-tipper? Spill EM-profeten med VG!

Er du Norges beste fotball-tipper? Spill EM-profeten med VG! – VG

31. mai 2021 — Spill EM-profeten med VG! Et av sommerens største sportshøydepunkter er bare dager unna. Og fotball-EM blir enda morsommere for dem som tipper …

Et av sommerens største sportshøydepunkter er bare dager unna. Og fotball-EM blir enda morsommere for dem som tipper resultatene i EM-profeten til VG.

Norsk Tipping – VG

Les nyheter, artikler og se videoer om Norsk Tipping på VG. … Bare timer før fotball-EM sparkes i gang mellom Italia og Tyrkia, opplever Norsk Tipping …

Les nyheter, artikler og se videoer om Norsk Tipping på VG

Raja går for gull i EM-profeten: – Jeg er tross alt idrettsminister

Raja går for gull i EM-profeten: – Jeg er tross alt idrettsminister – VG

11. jun. 2021 — – Store internasjonale mesterskap er alltid stas, og nå blir det litt ekstra gøy med VGs tipping, sier Raja til VG. Tidligere har statsminister …

På åpningsdagen av fotball-EM er kulturminister Abid Raja (V) og KrF-leder Kjell Ingolf Ropstad de to siste til å levere sine tips.

VG Nå: Fotball-EM 2022 – VG Direkte

VG Nå: Fotball-EM 2022

I VG Nå kan du følge alle store begivenheter minutt for minutt gjennom tekst, bilder og video, og delta selv med innspill og spørsmål.

I VG Nå kan du følge alle store begivenheter minutt for minutt gjennom tekst, bilder og video, og delta selv med innspill og spørsmål

Bli med på VM-profeten – Aftenposten

Bli med på VM-profeten

14. nov. 2022 — VM-profeten går ut på å tippe riktig utfall i samtlige VM-kamper. Under forrige fotball-EM deltok 87.000 VG-lesere i konkurransen.

VGs VM-profeten er tilbake. Opprett egen liga og mål krefter mot venner, familie og kollegaer.

Norsk Tipping – Vi gir drømmen en sjanse

Norsk Tipping tilbyr Lotterier, Oddsen, Flax, kasinospill og mye annet. Hele overskuddet vårt går til samfunnsnyttige formål.

Keywords: em tipping vg, vg em tipping, vg tipping em, vg tippe em, em vg tipping, vg em konkurranse, vg em tipp