Nav-it

NAV IT

I NAV IT jobber vi i tverrfaglige team for sammen å bygge og ivareta morgendagens arbeids- og velferdsløsninger. Bli bedre kjent med oss! Play Vimeo.

Anslår milliardsprekk for Navs nye IT-system – Digi.no

22. jan. 2023 — En prognose fra oktober anslår at et nytt IT-system hos Nav vil få kostnad på 1,74 milliarder kroner fram mot 2030. Prognosen er ikke lenger …

En prognose fra oktober anslår at et nytt IT-system hos Nav vil få kostnad på 1,74 milliarder kroner fram mot 2030. Prognosen er ikke lenger gyldig, sier Nav. 

IT-sprekk hos Nav forlenger klagekøene – Digi.no

Et mislykket IT-prosjekt i Nav er blitt seks års forsinket, kostet hundrevis av millioner kroner og har økt ventetiden i klagesaker. Det motsatte var målet.

Et mislykket IT-prosjekt i Nav er blitt seks års forsinket, kostet hundrevis av millioner kroner og har økt ventetiden i klagesaker. Det motsatte var målet. 

NAV IT – GitHub

NAV IT · GitHub

NAV IT. Arbeids- og velferdsdirektoratet – The Norwegian Labour and Welfare Directorate. 134 followers; Oslo; https://nav.no; Verified.

Arbeids- og velferdsdirektoratet – The Norwegian Labour and Welfare Directorate – NAV IT

Ledige stillinger – IT utvikling – Nav | FINN Jobb

Du finner 41 ledige stillinger som/innen IT utvikling som inneholder ordet “nav” på FINN Jobb. Søk blant alle typer jobber i hele Norge!

Du finner 44 ledige stillinger som/innen IT utvikling som inneholder ordet “nav” på FINN Jobb. Søk blant alle typer jobber i hele Norge!

Nav har brukt nesten én milliard på IT for å korte ventetiden …

Nav har brukt nesten én milliard på IT for å korte ventetiden. Men den har økt – Dagsavisen

3. jan. 2023 — Et mislykket IT-prosjekt i Nav er blitt seks år forsinket, kostet hundrevis av millioner kroner og har økt ventetiden i klagesaker.

Et mislykket IT-prosjekt i Nav er blitt seks år forsinket, kostet hundrevis av millioner kroner og har økt ventetiden i klagesaker. Det motsatte var målet.

IT-trøbbel i Nav kan havne i Stortingets kontrollkomité

IT-trøbbel i Nav kan havne i Stortingets kontrollkomité – Dagsavisen

20. jan. 2023 — Et mislykket IT-prosjekt i Nav er medvirkende til stadig økende kø i klagebehandlingssaker. Nå kan saken havne i kontrollkomiteen.

Et mislykket IT-prosjekt i Nav er medvirkende til stadig økende kø i klagebehandlingssaker. Nå kan saken havne i kontrollkomiteen.

Teknisk brukerstøtte – nav.no

Tekniske problemer – tips til privatperson · Tekniske problemer – tips til arbeidsgiver · Nyttig å vite · Kontakt · Nyheter og presse · NAV og samfunn · Andre språk.

Teknisk brukerstøtte

NAV IT deler (Oslo, Norway) – Meetup

NAV IT deler (Oslo, Norway) | Meetup

NAVs IT-avdeling arrangerer åpne fagarrangementer som er åpne for alle som ønsker å høre om hva vi jobber med i NAV rundt utvikling og drift av NAVs …

NAVs IT-avdeling arrangerer åpne fagarrangementer som er åpne for alle som ønsker å høre om hva vi jobber med i NAV rundt utvikling og drift av NAVs løsninger.Lyst til å bli bedre kjent med oss? Sjekk

Keywords: nav-it, nav ikt