Nrk is tsunami

Tsunamien – Hele historien – NRK Radio

En gigantisk flodbølge tar livet av flere hundre tusen i Sør-Asia i romjula 2004. I ferieparadiset Thailand havner norske turister midt i dramatikken.

Hele historien – Tsunamien

Tsunami i Stillehavet – Alle artikler – NRK

Tsunami i Stillehavet · Nødhjelpa har endeleg nådd vulkanramma Tonga · De første flybildene av skadene i Tonga · Nødsignal fanget opp fra Mango · Tsunamibølge har …

Tsunamien (2:4) Kaos i Khao Lak – Hele historien – NRK Radio

Tsunamien (2:4) Kaos i Khao Lak – Hele historien – NRK Radio

13. okt. 2021 — Tre norske familier feirer jul i Thailand. Langt ut i havet har et kraftig jordskjelv har utløst en tsunami som er på vei mot stranda.

Tre norske familier feirer jul i Thailand. Langt ut i havet har et kraftig jordskjelv har utløst en tsunami som er på vei mot stranda. Flodbølgen skal skape en katastrofe uten sidestykke. Alle episodene finner du i NRK Radio.

Tsunamien (4:4) Det siste håpet – Hele historien – NRK Radio

Over flere tiår deltar mange hundre norske ungdommer i et omstridt u-hjelpsprosjekt. Elever ved Den reisende folkehøgskolen føler seg utnytta som gratis …

Etter flodbølgekatastrofen romjula 2004 er det landesorg over hele verden. Mange norske turister er savnet. Norske Kripos jobber med å identifisere døde i Thailand. Hør episodene i NRK Radio-appen.

Tsunami-varsel – Siste nytt – NRK

Det amerikanske varslingssystemet for tsunamier varsler om risiko for tsunami på Mindanao i Filippinene etter at det ble registrert et jordskjelv med en …

Fanga video av «Is-tsunami» ved Jessnes langs Mjøsa – NRK

11. apr. 2021 — TSUNAMI: Fenomenet blir kalla «Is-tsunami» og er mest vanleg i USA og Canada, ifølge meteorolog. Foto: Ole Martin Mortvedt.

Tsunamien – 10 år etter – Alle artikler – NRK

TURTAGRØ (NRK): Sofie Hybertsen mista pappa i tsunamien i Thailand og blei arving til det ærverdige fjellhotellet på Turtagrø i Jotunheimen.

Etter tsunamien – Alle artikler – NRK

TURTAGRØ (NRK): Sofie Hybertsen mista pappa i tsunamien i Thailand og blei arving til det ærverdige fjellhotellet på Turtagrø i Jotunheimen.

Japan rammet av jordskjelv og tsunami – Alle artikler – NRK

Satellittbilder etter tsunamien i Japan. Seks år siden Japan ble rammet av tsunami og atomkatastrofe. Nesten 20.000 personer omkom og 123.000 har fortsatt …

Keywords: nrk is tsunami, is tsunami nrk