Pia knitted top gina tricot

Kjøp Gina Tricot Off shoulder topper – Pia knitted top | Nelly

Kjøp Pia knitted top hos Nelly.com. Stort utbud av Off shoulder topper. 48H Prioritert leveranse og enkle returer. Fri frakt over 499 kr!

Pia top – Gina Tricot

Pia top. Stripete topp med tilpasset passform. Toppen er beige, hvit og ribbet. Den har dekorative sømdetaljer foran og bak, båthals, lange ermer og rullefald på bunnen.

Pia top – Gina Tricot

Pia top. Ribbet topp med tilpasset passform. Toppen er blå og har dekorative sømdetaljer foran og bak. Den har båthals, lange ermer og rullefald på bunnen.

Pia knitted cardigan – Gina Tricot

Pia knitted cardigan. Strikket kardigan i slub-garn med knappstolpe foran. Kardiganen er svart og har en avkortet lengde. Den har v-ringning og en ribbestrikket linning.

Pia knitted top – Gina Tricot

Pia knitted dress – Gina Tricot

Pia top – Gina Tricot

Pia top. Ribbet topp med tilpasset passform. Toppen er svart og har dekorative sømdetaljer foran og bak. Den har båthals, lange ermer og rullefald på bunnen.

Pia halterneck top – Gina Tricot

Pia halterneck top. Halternecktopp i sateng med åpen rygg. Toppen er blå og har en samlet effekt nedenfor bysten. Den har et bredt linning med knyting i ryggen.

Pia knitted cardigan – Gina Tricot

Pia knitted cardigan. Strikket kardigan i slub-garn med knappstolpe foran. Kardiganen er hvit og har en avkortet lengde. Den har v-ringning og en ribbestrikket linning.

Keywords: pia knitted top gina tricot