Spar penger på maten du får levert

En rekke internetthandlere foreslår for tiden flere former for frakt. En av de populære for tiden er å få den levert til en pakkebutikk, hvor du selv kan hente pakken din akkurat når den passer inn i kalenderen din. Løsningen er virkelig enkel, og også den mest prisbevisste leveringsløsningen.

Du kan alternativt velge å få pakken levert til din private bolig eller dit du jobber. Fraktløsningen er vanligvis litt dyrere, men på den annen side veldig fleksibel. Den billigste fraktløsningen vil imidlertid alltid vise seg å være å hente produktene selv, noe som dessverre avhenger av om du er i nærheten av nettbutikkens fungerende lager.

Ganske mange internettbedrifter tilbyr levering etter en enkelt virkedag på de fleste varer, men vær oppmerksom på at dette avhenger av at bestillingen gjennomføres før et eksakt tidspunkt, slik at de har mulighet til å få bestillingen til rederiet før lagerpersonalet reiser hjem.

Ganske fleksibelt for alle å sammenligne priser

I dag er det uvanlig enkelt for kjøpere å vurdere prisnivået til flere nettbutikker og dermed har mange e-butikker ikke klart å unngå kutte ned prisene på produktene deres – for juniorer så vel som for voksne – vilt, og noen ganger til og med tilby gratis frakt.

Det kan imidlertid være nyttig å utforske enkelte internettselskaper etter tilbud før du fullfører transaksjonen, slik at du er garantert å få den billigste prisen.

Uansett hva, må du ikke glemme at hvis en nettbutikk selger de beste testvarene til en pris som kan sees på som mystisk attraktiv, så kan dette ofte være et signal om en falsk nettbutikk. Kortbestillinger er imidlertid omfattet av en forskrift, som beskytter deg mot uærlige nettbutikker.

Før noen bestiller fra en nettbutikk, bør du ideelt sett gå gjennom nettbutikkens forretningsavtale, men denne er noen ganger ikke lenger interessant.

Et enkelt alternativ kan derfor være å sjekke om e-bedriften er e-merket, da dette skal være en garanti for at nettbutikken følger de danske retningslinjene, og at internettselskapet av og til blir undersøkt av advokater der kjenner lovene på området. I tillegg får du en snarvei til support dersom du blir utsatt for vanskeligheter som følge av handelen din.

Videre foreslår vi at kunden er nøye med de viktigste bestemmelsene i forbindelse med transaksjonen, for eksempel byttepolitikken garantert av e-butikken. I det forholdet er det også avgjørende at du fortsatt sikrer bestillingsmailen din, slik at du kan bevise bestillingen i fremtiden, enten du handler gave til kvinne eller mann.

Trustpilot genererer helt strålende muligheter

Trustpilot genererer ganske utmerkede sjanser til å observere erfaringer fra flere tidligere kunder og av den grunn kan det være nyttig at du vurderer kritikken av nettbutikken før du ordrene.

Facebook produserer også uforlignelig ryddige metoder for å få innsikt i internettselskapets pålitelighet. Her ser vi faktisk e-forhandlere hvor kundene kan produsere en kritikk av bedriftens tjeneste, som også bør utnyttes for å balansere kundetilfredshet.

Dette nettstedet er finansiert av annonser. Vi samarbeider med flere nettforhandlere hvor vi introduserer butikkenes tilbud, og mottar et gebyr dersom en bruker fra vår side foretar en bestilling.

Kunnskap om varer og nettbutikker opprettholdes til enhver tid, men vi gir ingen garanti mot endringer som kan ha blitt utført siden siste oppdatering av den viste informasjonen.