Springflo nrk

Springflo. Sesongpremiere! (1:10) – Programomtaler – NRK

4. sep. 2018 — Gjør deg klar for spenning! Den svenske dramaserien «Springflo» er tilbake. Det er også etterforskerne Olivia Rönning og Tom Stilton.

Springflo (1:10) – Programomtaler – NRK

17. jun. 2016 — Thrilleren «Springflo» ble en stor seersuksess da den ble vist på svensk TV i vår. Nå sendes de ti episodene på NRK1 på mandagskveldene.

Springflo sesong 2 – NRK TV – Serienytt

Det parterte liket av en blind kvinne i Marseille viser seg å være Samira, som Abbas en gang elsket. Han reiser til Frankrike for å finne ut hva som har …

Se når du vil: Disse seriene elsker vi på NRK – BRUSE

Se når du vil: Disse seriene elsker vi på NRK – BRUSE

Kjærlighet? Drama? I NRK TV-appen finner du et fantastisk utvalg som du kan se når det passer deg. … Springflo IMDb 7,5. Elsker du krim? Se denne!

Når kvelden først kommer er det herlig å slenge seg nedpå og ‘forsvinne’ inn i en serie. Spenning? Kjærlighet? Drama? I NRK TV-appen finner du et fantastisk utvalg som du kan se når det passer deg.

Springflo»! Du kan se hele sesong 1 i NRK TV, og … – Facebook

Det er ventet stor springflo de neste dagene. … NRK.NO. Farevarsel for svært høy vannstand: – Alvorlig situasjon … Dette er NRK Underholdning.

Det er ventet stor springflo de… – NRK Møre og Romsdal

NRK. Hei! Nei, og i følge SVT er det heller ikke avklart om det blir flere sesonger: http://www.svt.se/springfloden/alla-vill-fortsatta-med-springfloden

Lars Eche – er det laget sesong 2 av serien Springflo også?

TV-anmeldelse «Springflo»: Ny grusom og god krim fra Sverige – VG

4. jul. 2016 — NYTT KRIMPAR: Julia Ragnarsson spiller politistudenten Olivia og Kjell Bergqvist spiller den tidligere politietterforskeren Tom Stilton.

«Springflo er ikke «Broen»-bra, men den er bra.

TV-anmeldelse «Springflo»: Ny grusom og god krim fra Sverige

Dette burde du strømme denne uka

15. aug. 2016 — SPRINGFLO. NRK nett-tv. Denne svenske krimmen i ti episoder har rullet over lineære tv-skjermer i sommer, men i noen få uker framover kan …

Bruk dagene på krim fra Sverige, humor fra USA eller hobbiter fra Middle Earth.

Keywords: springflo nrk, nrk springflo