Stompa nrk

Stompa – NRK Radio

Vi følger tenåringen Stein Oskar Magell Paus Andersen, populært kalt Stompa, og vennene hans på Langåsen pensjonatskole. Hørespill for barn etter en idé av …

Vi følger tenåringen Stein Oskar Magell Paus Andersen, populært kalt Stompa, og vennene hans på Langåsen pensjonatskole. Hørespill for barn etter en idé av Anthony Buckeridge, oversatt og dramatisert av Nils-Reinhardt Christensen.

Stompa tar kaka – NRK Radio

Stompa tar kaka – Stompa – NRK Radio

Et hørespill for barn av Anthony Buckeridge, oversatt og dramatisert av …

Et hørespill for barn av Anthony Buckeridge, oversatt og dramatisert av Nils-Reinhart Christensen. Kaka som Bodøs bestemor sender til Langåsen pensjonatskole blir en stor begivenhet. I rollene medvirker blant andre Lars Nordrum (Stompa), Dan Fosse (Bodø) og Gisle Straume (Lektor Tørrdal). (Sendt i Barnetimen).

Stompa og froskene – NRK Radio

Stompa og froskene – Stompa – NRK Radio

Naturfagklubben blir stoppet, men Stompa og Bodø har fanget mange rumpetroll som …

Et hørespill for barn av Anthony Buckeridge, oversatt og dramatisert av Nils-Reinhardt Christensen. Det skal dannes en naturfagklubb på Langåsen pensjonatskole, og det skal fanges frosker. Det betyr mye vann og søl like før en kjent vitenskapsmann kommer på besøk. Naturfagklubben blir stoppet, men Stompa og Bodø har fanget mange rumpetroll som trenger et sted å være. I rollene medvirker blant andre Lars Nordrum (Stompa), Dan Fosse (Bodø), Sverre Hansen (Bergen) ogGisle Straume (Lektor Tørrdal). (Sendt i Barnetimen).

Stompa lager julestemning – NRK Radio

Stompa lager julestemning – Stompa – NRK Radio

Det er full julestemning på Langåsen pensjonatskole.

Det er full julestemning på Langåsen pensjonatskole. De pynter til den store julefesten og øver på de kjente julesangene. Lektor Tørrdal har mistet fyllepennen sin, som han trenger for å kunne skrive ut vitnemålene. Et hørespill for barn av Anthony Buckeridge, oversatt og dramatisert av Nils-Reinhardt Christensen. I rollene medvirker blant andre Lars Nordrum (Stompa), Dan Fosse (Bodø), Sverre Hansen (Bergen) og Gisle Straume (Lektor Tørrdal). (Sendt i Barnetimen).

Stompa og minister’n – NRK Radio

Stompa og minister’n – Stompa – NRK Radio

Et hørespill for barn av Anthony Buckeridge, oversatt og dramatisert av …

Et hørespill for barn av Anthony Buckeridge, oversatt og dramatisert av Nils-Reinhardt Christensen. Kirke- og undervisningsminister Duggset har varslet inspeksjon på Langåsen pensjonatskole – skolen han selv gikk på som barn. Rektor Ulrichsen kan ikke være til stede, så lektor Brandt får oppgaven med å ønske Duggset velkommen og sørge for ro og orden på skolen. Det viser seg at det ikke er så lett. I rollene medvirker blant andre Lars Nordrum (Stompa), Dan Fosse (Bodø), Sverre Hansen (Bergen), Tore Foss (Statsråd Duggset), Arne Lie (Lektor Brandt) og Gisle Straume (Lektor Tørrdal).(Sendt i Barnetimen).

Takket være Stompa – NRK Radio

Takket være Stompa – Stompa – NRK Radio

Et hørespill for barn av Anthony Buckeridge, oversatt og dramatisert av …

Et hørespill for barn av Anthony Buckeridge, oversatt og dramatisert av Nils-Reinardt Christensen. Det kommer en inspektør til Langåsen pensjonatskole, og det er starten på en lang rekke misforståelser. Skal han inspisere det elektriske anlegget? Kommer han fordi lektor Tørrdal har parkert feil? Inspektøren konfronteres med mange forventninger, men han kan ikke innfri noen av dem, fordi han er en inspektør fra departementet. I rollene medvirker blant andre Lars Nordrum (Stompa), Dan Fosse (Bodø), Sverre Hansen (Bergen), Adolf Bjerke (Inspektør Kvalevåg) og Gisle Straume (Lektor Tørrdal). (Sendt i Barnetimen).

Stompa blir romsjef – NRK Radio

Stompa blir romsjef – Stompa – NRK Radio

Et hørespill for barn av Anthony Buckeridge, oversatt og dramatisert av …

Et hørespill for barn av Anthony Buckeridge, oversatt og dramatisert av Nils-Reinhardt Christensen. Nok en gang har lektor Tørrdal støtt sammen med Stompa på en av sine kveldsinspeksjoner. Stompa er håpløs. Lektor Brandt foreslår ros istedenfor ris, og Stompa blir utnevnt til romsjef. I rollene medvirker Lars Nordrum (Stompa), Dan Fosse (Bodø), SverreHansen (Bergen), Johannes Eckhoff (Nøtterø), Arne Lie (Lektor Brandt) og Gisle Straume (Lektor Tørrdal). (Sendt i Barnetimen).

En togreise med forviklinger – Stompa – NRK Radio

Et hørespill for barn av Anthony Buckeridge, oversatt og dramatisert av …

Et hørespill for barn av Anthony Buckeridge, oversatt og dramatisert av Nils-Reinhardt Christensen. Etter endt juleferie er Stompa og Co på vei tilbake til Stakavik med tog. Tørrdal og Brandt hadde nok ønsket at de hadde reist alene, for selv en enkel togreise blir ikke enkel når Stompa og Bodø er med. I rollene medvirker blant andre Lars Nordrum (Stompa), Dan Fosse (Bodø), Sverre Hansen (Bergen), Arne Lie (Lektor Brandt) og Gisle Straume (Lektor Tørrdal). (Sendt i Barnetimen).

Stompas mesterverk – NRK Radio

Stompas mesterverk – Stompa – NRK Radio

Et hørespill for barn av Anthony Buckeridge, oversatt og dramatisert av …

Et hørespill for barn av Anthony Buckeridge, oversatt og dramatisert av Nils-Reinhardt Christensen. Stompa tegner et portrett av lektor Tørrdal i arbeidsboken sin i historie, og han rekker ikke å viske ut tegningen før Tørrdal samler inn bøkene.Stompa og vennene hans forsøker å få tak i boken før Tørrdal åpner den. I rollene medvirker blant andre Lars Nordrum (Stompa), Dan Fosse (Bodø), Sverre Hansen (Bergen) og Gisle Straume (Lektor Tørrdal). (Sendt i Barnetimen).

Stompa selvfølgelig – Arkiv – NRK

Stompa selvfølgelig – Arkiv

1. apr. 2012 — Stompa og hans nærmeste er noe av det beste NRK har i sine arkiver. I påsken sender vi en episode hver dag med gjengen på Langåsen.

Stompa og hans nærmeste er noe av det beste NRK har i sine arkiver. I påsken sender vi en episode hver dag med gjengen på Langåsen.

Keywords: stompa nrk