Vg osterøy

Osterøy – VG

Les nyheter, artikler og se videoer om Osterøy på VG.

Les nyheter, artikler og se videoer om Osterøy på VG

Coronaviruset: Status i Osterøy kommune – VG

Coronaviruset: Status i Osterøy kommune

VG gir deg de siste tallene og oversikt over coronavirusets utvikling i Osterøy kommune. Sjekk status i din egen kommune.

VG gir deg de siste tallene og oversikt over coronavirusets utvikling i Osterøy kommune. Sjekk status i din egen kommune. Informasjonen oppdateres fortløpende.

Osterøy kommune – VG

Les nyheter, artikler og se videoer om Osterøy kommune på VG.

Les nyheter, artikler og se videoer om Osterøy kommune på VG

NÅ Nyhetsdøgnet – VG Direkte

Brann på Osterøy – åtte boenheter evakuert. Brannen startet i en bod før den spredte seg til en tomannsbolig. Like før klokken 15.30 melder 110 Vest at brannen …

Strømprisen i Osterøy – Se dagens strømpriser i din kommune

Hvor mye koster strømmen i Osterøy? Aldri har strømprisene vært høyere enn det siste året. Her får du oversikt over strømprisen der du bor.

Seksåring funnet etter leteaksjon i Osterøy – VG Nå – VG Direkte

Seksåring funnet etter leteaksjon i Osterøy – VG Nå: Nyhetsdøgnet

Blir snart gjenforent med familien, aksjonen avsluttes. Osterøy. Flere nyheter arrow_downward. Dette skjer i dag: VG følger nyheter fra hele verden …

Klokken 13.05 meldte en familie fra om at deres seks år gamle sønn har kommet bort fra dem.

Ung kvinne tiltalt etter dødsulykke på Osterøy – VG Nå

Ung kvinne tiltalt etter dødsulykke på Osterøy – VG Nå: Nyhetsdøgnet

En 18 år gammel kvinnelig passasjer omkom og den 18 år gamle kvinnelige sjåføren ble sendt til sykehus etter en trafikkulykke på Osterøy utenfor Bergen 22.

En 18 år gammel kvinnelig passasjer omkom og den 18 år gamle kvinnelige sjåføren ble sendt til sykehus etter en trafikkulykke på Osterøy utenfor Bergen 22. august i fjor.

Større steinras i Osterøy – tror ikke noen er tatt – VG Nå

Større steinras i Osterøy – tror ikke noen er tatt – VG Nå: Nyhetsdøgnet

Politiet og brannvesenet rykket i ettermiddag ut til et større steinras som har gått over Bruvikvegen i Osterøy i Vestland. I en oppdatering litt over …

Politiet og brannvesenet rykket i ettermiddag ut til et større steinras som har gått over Bruvikvegen i Osterøy i Vestland. I en oppdatering litt over klokken 16.00 tvitrer politiet at de vurderer det som usannsynlig at noen er tatt av raset. De vurderer fortsatt faren for nye ras, og veien forblir stengt inntil videre. En geolog er på vei til stedet.

Kvinne frikjent for uaktsomt drap etter dødsulykke på Osterøy

Kvinne frikjent for uaktsomt drap etter dødsulykke på Osterøy – VG Nå: Nyhetsdøgnet

MÜNCHEN (VG) USAs visepresident Kamala Harris sier at det er bevist at Russland er skyldig i forbrytelser mot menneskeheten i Ukraina. På vegne av kjente og …

En ung kvinne er frikjent av Hordaland tingrett for tiltalepunktet om uaktsom forvoldelse av en annens død etter at venninnen hennes døde da bilen kvinnen kjørte traff en fjellvegg, skriver NRK.

Osterøy vgs.

Osterøy vgs.

Osterøy vgs ligg i Lonevåg på Osterøy ca. 40 min køyring frå Bergen sentrum. Skulen har om lag 200 elevar fordelt på fire utdanningsprogram.

Ingress

Keywords: vg osterøy