Vg vaksinekø

Vaksine – VG

Ny influensavaksine utviklet i Norge. Om noen år kan en helt ny type influensavaksine bli brukt mot sesonginfluensa eller fremtidige pandemier.

Les nyheter, artikler og se videoer om Vaksine på VG

Tett-i-tett i vaksinekø i Molde: – Kan ikke skylde på de som kom

Tett-i-tett i vaksinekø i Molde: – Kan ikke skylde på de som kom – VG

19. mar. 2021 — Det har bydd på utfordringer knyttet til smittevern, og bilder VG har fått fra stedet viser lang kø utenfor lokalet. Kommuneoverlege Cato …

En trang gang og heis opp til femte etasje blir en flaskehals for eldre som skal vaksineres i Molde. Eldreombudet ser alvorlig på situasjonen onsdag.

Siste retningslinjer fra FHI: Sjekk hvor du er i vaksinekøen – VG

22. des. 2020 — Pfizers vaksine er godkjent i Norge. Vaksineringen kan starte allerede i romjulen i sju kommuner i Oslo-området, før det leveres rundt …

Folkehelseinstituttet har kommet med flere detaljer over hvem som står først i køen når coronavaksinen kommer til Norge. Her kan du sjekke din plass.

Her melder folk selv hvor de står i vaksinekøen – VG

1. mai 2021 — Her melder folk selv hvor de står i vaksinekøen. Stavanger startet denne uken vaksinering av risikogrupper i alderen 18–64 år.

Stavanger startet denne uken vaksinering av risikogrupper i alderen 18–64 år. Hvem som står først i køen, avgjøres av opplysninger hver enkelt har meldt til kommunen.

Må ha coronapass for å handle alkohol og cannabis – VG

Må ha coronapass for å handle alkohol og cannabis – nå står folk i vaksinekø – VG

11. jan. 2022 — Må ha coronapass for å handle alkohol og cannabis – nå står folk i vaksinekø · – Takk til alle som har bestemt seg for å ta coronavaksinen.

Timebestillinger for coronavaksinen økte til 6000 etter at myndighetene i Quebec kunngjorde at folk må ha vaksinepass for å handle på vinmonopoler og cannabisutsalg.

Sjekk selv: Hvor står du i vaksinekøen? – VG

Sjekk selv: Hvor står du i vaksinekøen? – VG

17. feb. 2021 — Ta testen for å se om du er prioritert for en vaksine – og hvor mange som står foran deg i køen.

Ta testen for å se om du er prioritert for en vaksine – og hvor mange som står foran deg i køen.

Sjekk selv: Hvor står du i vaksinekøen? – VG

9. des. 2020 — Det er Pfizer-vaksinen som ligger nærmest en godkjenning i Norge. FHI tror det er mulig å få doser av denne hit i januar. Men hvor står du i …

Ta testen for å se om du er prioritert når den første coronavaksinen kommer til Norge.

Prioriterer politikere i vaksinekøen: – Jeg blir skuffet, rett og slett

Prioriterer politikere i vaksinekøen: – Jeg blir skuffet, rett og slett – VG

22. mai 2021 — Statssekretær Saliba Andreas Korkunc (H) i Helse- og omsorgsdepartementet sier til VG at regjeringen godt forstår at lærere er utålmodige. Han …

Mens nasjonale politikere rykker frem i vaksinekøen, må lærere fortsatt vente. – En symboleffekt som ikke kan undervurderes, sier tillitsvalgt lærer.

Regjeringen lar kommunene prioritere lærere i vaksinekøen

Regjeringen lar kommunene prioritere lærere i vaksinekøen – VG

22. jun. 2021 — For ansatte i skoler og barnehager vil dette bidra til utrygghet, snarere enn å gi dem en følelse av trygghet, sier Handal til VG. OPPGITT: …

Lærere og ansatte i skolen og barnehager kan prioriteres i vaksinekøen, men bare dersom kommunene ønsker det: – Man sitter igjen med en opplevelse av å bli lurt, sier Utdanningsforbundet.

Kommentar: Vil la de unge gå foran i køen – VG

7. mai 2021 — Lærerne. De med astma! Mange ulike grupper har i løpet av pandemien argumentert godt for at akkurat de skal få gå foran i vaksinekøen. Så langt …

Alt tyder på at Folkehelseinstituttet vil råde regjeringen til å endre vaksine-køen. De vil ha de unge foran de voksne.

Keywords: vg vaksinekø, vg vaksine kø