Er garderoben din klar for våren?

Heldigvis tilbyr mange internettforhandlere ulike typer levering. Det mest brukte akkurat nå er å få det sendt til en pakkebutikk, slik at du enkelt kan hente bestillingen selv den dagen det passer deg. Den er ganske problemfri, og i mange tilfeller til og med den rimeligste leveringsmodellen.

Du kan også velge å bestille bestillingen for levering til huset ditt eller til din arbeidsplass. Metoden viser seg vanligvis å være litt dyrere, men også uvanlig lett tilgjengelig. Den mest prisbevisste løsningen vil imidlertid alltid være å hente bestillingen selv, noe som avhenger av om du er i nærheten av nettbutikkens adresse.

Antall leveringsdager er superrelevant i tilfelle du går glipp av pakken med en gang, så for det formålet er det ganske viktig å sjekke estimert leveringsdato for den aktuelle varen.

Mange nettbutikker annonserer levering etter en enkelt arbeidsdag på sine bestselgende produkter, men husk at dette er betinget av at du bestiller før et bestemt tidspunkt, slik at de kan garantere å få varen sendt før det holder personalet fire kvelder.

Leveringstiden kan vise seg å være ultrarelevant

Det har vist seg å være svært lett tilgjengelig for kjøpere å søke informasjon om priser i ulike nettbutikker og til det finnes det nok av nettbutikker har blitt tvunget til å redusere salgsprisene på en rekke av sine varer – for barn og babyer, og også for menn og kvinner – enormt, og noen ganger til og med tilby gratis levering.

Derfor kan det være lønnsomt fra tid til annen å sjekke ulike nettbutikker for rabatter før du bestiller, slik at du er sikker på å motta den billigste prisen.

Du må bare passe på at hvis en e-bedrift selger produktene sine til en salgspris som kan virke kolossalt gunstig, kan det ofte være et signal om en falsk nettbutikk. Å handle med kort er imidlertid dekket av et regelverk som beskytter deg som kjøper mot uærlige e-selskaper.

Vi anbefaler betaling med kort eller MobilePay. Som et alternativ kan du benytte deg av en avdragsordning som ViaBill dersom du ønsker å betale tilbake pengene over en lengre periode.

Kontrolleres av eksperter som forstår regelverket på området

Før folk bestiller fra en nettbutikk bør de ideelt sett sette seg inn i forholdene deres, men det er vanligvis en omfattende jobb.

En enklere løsning kan være å sjekke om nettbutikken er koblet til e-merket, da det lenge har vært en indikasjon på at nettselskapet forstår de offisielle reglene, samt at nettforhandleren er veiledet fra tid til annen med eksperter som har mye erfaring med forholdene i området. Du tilbys også muligheten til å bli hjulpet dersom du opplever vanskeligheter med handelen din.

Netthandel vokser kraftig

Trustpilot gir deg faktisk fine snarveier for å sile gjennom vurderingene til flere eksisterende brukere og derfor er det smart at du undersøker e-butikkens vurderinger før du legg inn bestillingen din.

Facebook gir deg også helt greie sjanser til å få et inntrykk av nettforhandlerens kundefokus. I tillegg finnes det enkelte nettbutikker hvor kunder kan skrive en vurdering av sin kjøpsopplevelse, som også bør benyttes for å ta stilling til tidligere kunders erfaringer.

Denne siden er annonseringsfinansiert. Vi samarbeider med en rekke butikker på nettet når vi viser selskapenes tilbud, og tar kompensasjon under forutsetning av at en av besøkende på siden vår gjennomfører en transaksjon.