Vil du lære å gå i stiletter?

De fleste nettbutikker tilbyr i disse dager et hav av forskjellige former for frakt. En av de populære for tiden er å få den sendt til en pakkebutikk, for det er da super fleksibelt for deg å kunne hente bestillingen den dagen det passer deg. Fraktmetoden er stort sett uproblematisk, og vanligvis til og med den billigste formen for frakt.

Forsendelsesperioden er ganske betydelig når vi må bruke bestillingen din umiddelbart, og for det formålet er det utvilsomt på sin plass at vi ser nærmere på estimert leveringstid for den aktuelle varen.

En rekke nettforhandlere tilbyr mulighet for dag-til-dag levering for mange varenumre, som beregnes ut fra at bestillingen er realisert før et bestemt tidspunkt, tatt i betraktning at de kan få bestillingen sendt før de lageransatte reiser hjem.

Noen enkeltstående e-butikker garanterer levering uten betaling, men i mange tilfeller kreves det at du handler for et visst beløp. I tillegg bør du vurdere det billigste alternativet for levering, som i mange tilfeller – uansett om du er i nærheten av Fredericia, Skanderborg eller Skagen – vil være å få fraktselskapet til å levere varene til en pakkebutikk.

Få det levert til leiligheten eller huset ditt eller til jobbadressen din

I dag er det usedvanlig greit for alle å gjøre prissammenligninger fra ulike butikker på nettet, og mange nettbutikker har ikke vært i stand til å ikke kutte prisene på varene deres – for babyer og barn, og samtidig for kvinner og menn – helt til bunnen, og til og med noen ganger utføre gratis frakt.

Til tross for dette kan det likevel vise seg lønnsomt å inspisere ulike e-butikker for tilbud før du handler, slik at du ikke er i tvil om å få den laveste prisen.

Du må imidlertid være klar over at når en internetthandler tilbyr varer for salg til en pris som anses som skyhøy, bør dette ofte være et signal om en uoppriktig internettforhandler. Kjøp med betalingskort dekkes likevel av en ordning som beskytter deg som kunde mot svindel på nettbutikker.

Generelt sett slår vi et slag for bestillinger med betalingskort eller mobilbetaling. Alternativt bør du bruke en avbetalingsløsning fra for eksempel ViaBill når du ber om å betale beløpet i fremtiden.

Trustpilot gir alltid gode muligheter

Før noen handler hos en e-forhandler bør du absolutt se på forhandlerens vilkår og betingelser, men dette er vanligvis en omfattende jobb.

Et annet forslag er å undersøke om nettbutikken er knyttet til e-merket, fordi dette ofte er en pekepinn på at nettbutikken følger de offisielle danske reglene, i tillegg til at e-forhandleren er ofte gjennomgått av advokater som forstår reglene på området. I tillegg tilbys du en snarvei for å få hjelp dersom du blir utsatt for vanskeligheter med bestillingen din.

Veldig smertefritt for internettbrukere å sammenligne priser

Trustpilot gir så å si greie løsninger for å inspisere en stor del av eksisterende forbrukeres hensyn og på denne måten er det nyttig at du se e-forhandlerens anmeldelser før du fullfører handlen.

Facebook gir også relativt gode muligheter til å få innsikt i nettforhandlerens kundetilfredshet. I tillegg møter vi faktisk internettselskaper hvor du kan skrive en anmeldelse av bestillingsprosessen, som også må utnyttes for å vurdere kundetilfredshet.

Data vedrørende produkter og nettbutikker vedlikeholdes ofte, men vi kan dessverre ikke garantere mot justeringer som kan ha blitt gjort etter siste oppdatering av nettsidens informasjon.